Privacyverklaring

In verband met de Europese privacywetgeving die op 25 mei 2018 is ingegaan vind u op deze pagina ons privacybeleid.

Verzameling en gebruik van persoonsgegevens:
Toneelgroep Spot-licht verwerkt persoonsgegevens als u deze invult bij het maken van een reservering d.m.v. het reserveringsformulier of bij het gebruik van ons contactformulier. De persoonsgegevens die verwerkt worden, door het invullen van bovenstaande formulieren zijn; uw aanhef, naam, woonplaats, emailadres, telefoonnummer, aanmelding nieuwsbrief en reserveringsvoorkeuren. Toneelgroep Spot-licht verwerkt deze gegevens om contact met u op te kunnen nemen, u op de hoogte te houden, uw reservering te verwerken en inzicht en overzicht te krijgen in de reserveringen. We hebben hierbij een gemeenschappelijk belang, zodat u gemakkelijk kunt reserveren en wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Bewaartermijn:
Toneelgroep Spot-licht bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens zijn verzameld. Toneelgroep Spot-licht verstrekt uw persoonsgegevens NIET aan derden.

 

Algemeen:
Binnen de huidige wetgeving heeft u recht tot inzage / aanpassing persoonsgegevens.

Neem contact met ons op indien:
• U informatie wenst betreffende de over u verzamelde gegevens.
• U uw gegevens graag wilt laten aanpassen of verwijderen.

Toneelgroep Spot-licht zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren (wij vragen u het geregistreerde emailadres en uw identiteit ter controle). Toneelgroep Spot-licht neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik en/of onbevoegde toegang tegen te gaan. Alle betalingen gaan via onze partner Mollie, op hun website is een SSL certificaat geïnstalleerd om te voorkomen dat betaalgegevens in verkeerde handen vallen.

Als u toch de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik neem dan z.s.m. contact op met: info@spot-licht.nl